joi, 11 februarie 2016

Baddie Winkle,băbuța adolescentă



Ea este Baddie Winkle,pe numele ei adevărat Helen Von Winkle .O băbuță adolescentă de 87 de ani,care face furori pe Social media.Este urmărită 1.4 milioane followers pe instragram,adică mai mulți decât tine.


















“Doar pentru ca esti batrana, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa stai toata ziua fara sa faci nimic”, spune Baddie intr-un interviu acordat revistei Vice.

La cadegoria Modă,Baddie este regină.Se îmbracă mai bine decât orice adolescentă.
Ia de aici:








Baddie spune că își dorește să inspire femeile de vârsta ei să fie ca ea. “Nu-mi plac hainele pentru “femei batrane”. Nu am purtat niciodata asa ceva”, spune Baddie, care si-ar dori “sa fie un model pentru oamenii in varsta. Ai doar o viata, asa ca distreaza-te cat esti aici“, adauga ea.

Aș vrea să văd băbuțele din România ca Baddie.

marți, 9 februarie 2016

Ce spune forma feței tale despre tine




Află cum citești un om după forma feței.UItă-te dupa forma feței tale și află cum ești.

Fața rotundă.Se spune că cei care au forma feței rotunde sunt sensibili și iubitori.Ei sunt cei alaturi de care se pot pune bazele unor relatii stabile si de lunga durata, bazate pe incredere si respect.















Fața alungită.Sunt practici, pragmatici, meticulosi si muncitori cei care au aceasta forma. La capitolul trasaturi negative, se poate spune despre ei ca sunt putin narcisisti si ca nu au prea mare noroc in relatiile amoroase.

















Fața pătrățoasă.La prima vedere, posesorii acestui tip de forma pot parea agresivi. Ambitiosi, uneori dominanti, sunt fericitii posesori ai unor minti analitice, hotarate si foarte ascutite.
















Fața triunghiulară.Sunt persuasivi, creativi si au temperament puternic. In acelasi timp, pot fi sensibili si se pot folosi de orice atu pe care il au pentru a obtine ceea ce isi doresc. 
















Fața dreptunghiulară.Si ei sunt dominanti, dar folosesc mai putina forta decat altii. Se spune despre ei ca au mari sanse sa reuseasca in politica, afaceri sau sport. Sunt persoane echilibrate, amitioase si, uneori, melancolice. Prea melancolice.











Fața ovală. Posesorii acestei forme sunt persoane echilibrate, dulci si cuceritoare. Iubesc diplomatia, insa, de multe ori, actioneaza duplicitar. Majroitatea artistilor au fete ovale, ceea ce inseamna ca tendintele creative se manifesta puternic atunci cand vine vorba de ea.

































Sursa informației via








duminică, 7 februarie 2016

"Nu am cu ce să mă îmbrac!"



Recunoaște dacă ești fată,că și tu stai dimineața în fața mormanului de haine și te gândești cu ce să te îmbraci.

Astea sunt primele chestii care ne trec prin cap:


Ai dulapul plin de haine,dar nu știi cu ce să te îmbraci.
 Te-ai săturat să repeți aceleași outfituri de fiecare dată.
 Parcă ai mai vrea să pui bluza aia pe tine,dar este demodată.
Adori blugii ăia care i-ai luat acum vreo 2 luni,dar ai mâncat prea mult de la Mc.

 Acestea sunt doar câteva lucruri stresante care ne trec prin cap.Gândim prea mult,ne punem întrebări multe,ne mulțumim prea puțin,ceea ce face stersul să fie mai mare.














De fiecare dată când te gândești că "nu mai ai cu ce să te îmbraci",îți iei banii și te duci repejor la shopping să-ți cumperi ceva haine care să-ți placă.Ajungi în magazin,îți alegi ceva să iei pe tine și te bagi în cabină să le probezi.Ce sa vezi?...bluza asta este mega-ultra-super-tare,este perfectă pe tine,trebuie să o cumperi neapărat!
















Te-ai gândit să o cumperi,doar arati fabulos în ea,nu?Doar că te uiți la preț,inima-ți stă în loc.Bluza în care arați fabulos,este prea scumpă,nici telefonul tău nu a costat atât!Așa că,ieși din magazin tristă și cu mâna goală.Dar îți amintești că există Second-Hand,THANK YOU,GIZĂS!























Te bagi în magazin,iți cumperi câteva bluze,doua perechi de blugi,o geantă vintage ca accesoriu și îți mai rămân și bani de buzunar.Hai că de data asta ai câștigat!

Ești mulțumită că ți-ai mai cumpărat câteva haine pe lângă mormanul din dulapul tău.Dar marea nemulțumire este că,iar te gândești că probabil că o să te îngrași din nou pentru că nu reziști mc-ului și nu o să mai incapi in proprii blugi,sau hainele pe care le-ai luat nu o să-ți mai placă,iar stresul intervine din nou.

Cam asta este cea mai mare problemă feminină.Noi fetele,suntem mai "gingășe" când vine vorba de modă. :))